ويرا ويرا .

ويرا

صندلي مسافرتي

انواع صندلي مسافرتي
انواع صندلي مسافرتي در بازار و سايت هاي اينترنتي امروزه به چشم مي خورند. مطمئنا كم تر كسي را مي توان يافت كه لذت، رفاه و راحتي در سفر را دوست نداشته باشد. هر فردي مي خواهد در سفرهاي كوتاه مدت و يا بلند مدت خود حسابي لذت ببرد و فارغ از هرگونه نگراني و تنش در هر جايي از مسير كه دلش خواست كنار زده و از جذابيت هاي موجود در طبيعت بهره مند شود. از اين رو، داشتن يك صندلي مسافرتي مي تواند بستري مناسب را براي نشستن شما رقم بزند. بدين منظور شما  بايد به فكر خريد چند تكه از تجهيزات مسافرتي باشيد تا راحتي را برايتان حين سفر رقم بزند.

يكي از اين تجهيزات مسافرتي بدون شك صندلي مسافرتي ويرا گروپ است. اين صندلي جزو مهم ترين ملزومات سفر براي كساني تلقي مي شود كه عاشق سفر و طبيعت هستند. همچنين اگر قصد سفر نيز نداشته باشيد مي توانيد اين صندلي را خريده و در تراس يا حياط منزل بنشينيد و از محيط لذت ببريد. با اين حال آشنايي با انواع صندلي مسافرتي پيش از خريد لازم است. به همين منظور ويرا گروپ در نظر دارد در اين مطلب به معرفي انواع اين صندلي بپردازد. پس با ما همراه باشيد.

صندلي مسافرتي و انواع آن كدامند؟
صندلي مسافرتي قابليت تاشو بودن دارد و به همين منظور فضاي كمي را نيز اشغال مي كند. اين صندلي ها با وجود اينكه وزن خودشان 3 كيلوگرم است از قابليت تحمل وزن تا 150 كيلوگرم را برخوردار هستند. ويرا گروپ در ادامه به معرفي انواع صندلي مسافرتي پرداخته است تا پيش از خريد با آن ها آشنا شويد:

انواع صندلي مسافرتي
صندلي مسافرتي دسته دار : دسته براي يك صندلي راحتي بيشتري را ايجاد مي كند. اغلب صندلي هاي مسافرتي در ويرا گروپ دسته دار هستند تا دست هاي مصرف كننده آويزان نماند و راحت باشد. وجود دسته در صندلي مسافرتي موجب مي شود تا فرد به راحتي تكيه دهد و دچار خستگي از ناحيه كمر نشود. محبوب ترين نوع صندلي مسافرتي از اين مدل است.
صندلي مسافرتي بي دسته ش: اين نوع از صندلي مسافرتي فاقد دسته است و جاي بسيار كمي را حين جمع شدن اشغال مي كند. اين صندلي فريم فلزي دارد و پارچه رويي آن برزنت است. اين صندلي براي افرادي كه كمر درد دارند و بايد تكيه دهند مناسب نمي باشد.
صندلي مسافرتي جا ليوان دار : برخي از انواع صندلي مسافرتي در ويرا گروپ به همراه جايي براي ليوان طراحي و توليد شده اند. چنين صندلي هايي رويه برزنتي دارند و به همين دليل ضد آب هستند. شما مي توانيد به راحتي روي صندلي نشسته و تكيه دهيد و ليوان نوشيدني خود را در جاي مخصوصش قرار دهيد.
صندلي مسافرتي كارگرداني : اين صندلي همان طور كه از نامش مي توان دريافت كرد به صندلي كارگردان ها معروف است زيرا اكثرا آن ها از اين صندلي استفاده مي كنند. صندلي مسافرتي كارگرداني فريمي چوبي دارد كه اگر ميزي نيز در كنارش باشد براي گذاشتن وسايل ايده آل است.


برچسب: صندلي سفري،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ آبان ۱۴۰۲ساعت: ۱۰:۲۷:۰۹ توسط:هنگامه كريميان موضوع: نظرات (0)

سفر به خانه پروين اعتصامي

راهنماي سفر به خانه پروين اعتصامي


سفر به خانه پروين اعتصامي،اگر عزم سفر كرده‌ايد و مراغه يكي از مقاصد گردشگري شماست خانه پروين اعتصامي يك مكان تاريخي و زيبا مي‌باشد. سفر به خانه پروين اعتصامي يعني سفر به قلب هنر و شعر ايران كه يادآور پروين اعتصامي اين بانوي هنرمند ايراني است. رخشنده اعتصامي كه به پروين اعتصامي شهرت داشت يكي از معروف‌ترين شعراي زن ايران مي‌باشد كه در سال ۱۲۸۵ در تبريز و محله ششگلان متولد شد.

اين خانه امروزه به عنوان زادگاه پروين اعتصامي به عنوان يك مقصد گردشگري و جاذبه ديدني پذيراي مهمانان بسيار زيادي است. خانه پروين ۳۰۰ متر مربع مساحت دارد تا به امروز نمايشگاه‌هاي ميراث فرهنگي و صنايع دستي و گردشگري بسياري در آن برپا شده‌اند. قدمت  عمارت به زمان پهلوي اول باز مي‌گردد و اين شاعر ايراني تا ۷ سالگي در اين خانه زندگي مي‌كرد. وقتي وارد اين خانه مي‌شويد در نگاه اول يك باغچه زيبا توجه شما را جلب مي‌كند.

زيبايي حوضي كه در وسط خانه قرار گرفته نيز كمتر از باغچه كوچك اما منحصر به فرد آن نيست. اگر چند قدمي جلوتر برويد ساختمان آجري را مي‌بينيد كه مجسمه پروين در ورودي پله‌ها در حال بالا رفتن از پله مي‌باشد. اين ساختمان طي دو سال مورد مرمت قرار گرفت و در سال ۸۵ به ثبت ملي رسيد. اين جاذبه ديدني و گردشگري آذربايجان شرقي در خيابان عباسي و كوچه ساوجبلاغي قرار دارد. پروين دوران كودكي خود را تا سن ۷ سالگي در اين خانه گذرانده و بارها در محوطه داخلي اين حيات به بازيگوشي‌هاي كودكانه پرداخته است. اين خانه شامل خانه پدري پروين مي‌شود كه ۹۲۰ متر مساحت حياط آن مي‌باشد. زيبايي اين حياط به قدري توصيف ناشدني مي‌باشد كه قطعاً اگر هر كسي به جاي پروين در اين حيات و اين خانه زندگي مي‌كرد شاعر مي‌شد.

بخش‌هاي مختلف خانه پروين اعتصامي


خانه پروين اعتصامي كه خانه پدري اين شاعر بزرگ ايراني است مساحت بسيار زيادي اين خانه كه نماي آجري دارد به سبك خانه‌هاي دوره پهلوي آن را ساخته‌اند. همچنين درها و پنجره‌هاي چوبي آن زيبايي خانه را سيك‌تر و منحصر به فردتر جلوه مي‌دهد. اين خانه ۳۰۰ متري كه ۹۲۰ متر حياط آن است شامل يك‌ خانه ويلايي بسيار دلباز مي‌شود. اين خانه در دو طبقه بوده و يك زيرزمين نيز دارد و همچنين از طريق يك هشتي ورودي به ساختمان آن مي‌رويد. در فضاي داخلي ساختمان ۲ اتاق و يك سالن مي‌بينيد، همچنين دو ورودي غربي و شرقي نيز هستند كه هر دوي اين ورودي‌ها زاويه ايده‌آلي نسبت به حيات دارد. همچنين دو بهار خواب و سه اتاق و يك تنور پخت نان در قسمت‌هاي ديگر اين ساختمان هستند البته از يكي از اين سه اتاق به قسمت آب انبار قديمي را مي‌يابيد.


تنور پخت نان اين خانه در طول سال‌هايي كه مورد مرمت قرار داشت از زير خاك بيرون آمد، اما يك حوضخانه كه داراي سقف كليل آذري است در اين خانه مي‌درخشد. اين‌ها تنها بخش‌هاي اين خانه قديمي شاعر بزرگ ايراني نيستند بلكه ۵ اتاق گهواره‌اي ديگر نيز در اين خانه قرار دارند. اگر قصد سفر به خانه پروين اعتصامي داريد و مي‌خواهيد زادگاه اين شاعر پرآوازه ايراني را ببينيد بايد با ساعت بازديد آن نيز آشنا شويد. اين خانه تحت حفاظت سازمان ارشاد اسلامي مي‌باشد و تمامي اقشار جامعه مي‌توانند از آن بازديد كنند. براي تماشاي اين خانه از ساعت ۹ تا ۱۴ مي‌توانيد با تهيه بليط وارد آن شويد. اگر آدرس دقيقي از اين مكان نداريد به خيابان عباسي جنب مسجد ميرآقا برويد با پرسش، بوميان اين شهر قطعاً شما را راهنمايي خواهند كرد.

خانه پروين اعتصامي


زمان استثنايي براي سفر به مراغه
براي سفر به خانه پروين اعتصامي شما نياز يك برنامه‌ريزي براي بازديد زيباترين جاذبه مراغه داريد. اين خانه زيباي تاريخي كه متعلق به مشهورترين شاعر زن ايراني است در مراغه مي‌درخشد. براي سفر به شرايط آب و هوايي توجه داريم و براي سفر به اين خانه تاريخي نيز بايد شرايط اقليمي مراغه را در نظر داشت. قطعاً جدا از خانه پروين اعتصامي جاذبه‌هاي تاريخي و در كنار آن جاذبه‌هاي طبيعي بي‌نظيري در اين شهر تاريخي ديده مي‌شود.‌ براي اينكه برنامه‌ريزي دقيق به منظور بازديد بيشتر جاذبه‌هاي اين شهر داشته باشيد در گام اول بايد در زمان مناسب سفر خود را آغاز كنيد. مراغه در جوار رودخانه صوفي چاي و در دامنه جنوبي كوه سهند است. اين شهر ۱۴۷۷ متر از سطح دريا فاصله دارد و معمولاً هم اين دماي سالانه آن ۱۲ سانتيگراد و ميزان بارش‌هاي سالانه آن ۳۲۲ ميلي‌متر مي‌باشد.

براي سفر به اين شهر نجومي بايد بدانيد كه بهار و تابستان براي تماشاي نماي سرسبز و باغ‌هاي بسيار متعدد اين شهر لذت بيشتري دارد. به دليل جاذبه‌هاي گردشگري و توريستي بسياري كه در مراغه هستند جاذبه‌گران و گردشگران بسياري به اين منطقه سفر مي‌كنند.‌ قطعاً كه آب و هواي معتدل متمايل به سرد اين منطقه باعث شده تا زمستان‌هاي آن ۲۰ درجه زير صفر يخبندان باشد. در تابستان‌هاي خنك اين منطقه با آب و هواي خنك و مطبوع در كنار چشمه‌ها و رودهاي جاري در اين شهر از سفر لذت بيشتري داريد. چنين شهرهايي با آب و هواي كوهستاني و جلگه‌اي تنها بهار و تابستان و حتي اوايل پاييز را براي سفر مي‌طلبد.

سوغات و صنايع شهر مراغه


اكنون كه براي سفر به خانه پروين اعتصامي برنامه‌ريزي داريد اطلاعات مفيدي در رابطه با مراغه و حتي اين خانه به دست خواهيد آورد. اما مگر مي‌شود به اين شهر تاريخي پر از صنايع دستي و سوغاتي‌هاي خوشمزه قدم گذاشت و اما از آنها تهيه نكرد؟ در گوشه و كنار ايران و در هر قوم و قبيله و شهري صنايع دستي و سوغاتي‌هايي وجود دارد. در مراغه نيز با توجه به اقليم و شرايط آن سوغاتي‌هاي رنگارنگ متنوع و ارزشمند بسياري به چشم مي‌خورد. از سوغاتي‌هاي اين منطقه مي‌توان به  طبيعي منطقه سهند اشاره كرد. به دليل طبيعت بي‌نظير اين منطقه و وجود دشت‌هاي پر از گل پرورش عسل در آن رونق بسيار زيادي دارد. همچنين درختان گردو، بادام و انگور بسيار زيادي در باغات مختلف اين شهر به چشم مي‌خورد.

گردو بادام‌هاي پوست كاغذي،كشمش و دوشاب اين شهر شهرت بسيار زيادي پيدا كرده‌اند‌. از لبنيات آن مي‌توان به پنير و سرشير اشاره كرد كه از نظر كيفيت در كشور بي‌نظير هستند. بي‌شك شما نام صابون مراغه را نيز شنيده‌ايد: اين صابون‌هاي سنتي متعلق به شهر مراغه مي‌باشند كه هنوز هم افراد زيادي از آنها استفاده مي‌كنند. اين صابون‌ها براي پوست و همچنين مو مفيد مي‌باشند. اما صنايع دستي ارزشمند شهر مراغه شامل  فرش و تابلو فرش‌هاي ابريشمي آن است كه در طرح و رنگ‌هاي بسيار زيبا به چشم مي‌خورد. شيريني باسلوق مراغه و همچنين سجوق آن نيز در كشور بي مثال است.

زيباترين اثرهاي تاريخي و گردشگري مراغه


براي سفر به خانه پروين اعتصامي از جاذبه‌هاي نزديك به اين خانه و شهر مراغه نيز بازديد كنيد. يكي از جاذبه‌هاي مشهور مراغه شامل معبد مهر ورجوي است. اين معبد ارزشمند به عنوان يك مكان مذهبي در كشور در روستاي ورجوي مراغه قرار دارد. اين بنا مربوط به آيين مهرپرستي مي‌باشد كه با مرور زمان و تغييرات شرايط آب و هوايي معماري آن دستخوش تغييراتي بوده است. حال اينكه قدمت اين معبد به ۲۵۰۰ سال پيش باز مي‌گردد و جزو معبدهاي قديمي و معروف مراغه و ايران شناخته مي‌شود.
 

كليساي هوانس جزو آثار تاريخي و قديمي مراغه است كه متعلق به ارامنه كاتوليك مي‌شود. همانگونه كه مستحضريد در آذربايجان ارامنه بسيار زيادي طي يك بازه زماني مشخص زندگي مي‌كردند و به همين سبب بيشتر كليساهايي كه در كشور ساخته شده متعلق به اين منطقه از كشور است. هوانس به نام يوحنا نيز شهرت دارد و يوحنا نام يكي از حواريون حضرت عيسي مي‌باشد. قدمت اين كليسا متعلق به قرن پنجم تا ششم ميلادي است. در سال ۱۸۴۰ ميلادي پس از آسيب‌هاي بسيار جدي كه به دليل شرايط آب و هوايي اين منطقه به اين كليسا وارد شده بود توسط معماران روسي و فرانسوي مورد بازسازي قرار گرفت.
 

موزه ايلخاني را هنگام سفر به مراغه فراموش نكنيد. اين موزه متعلق به زمان ايلخانيان است كه مغول بر ايران حكومت مي‌كرد. از اين قوم آثار و جاذبه‌هاي بسياري به جاي مانده‌اند كه هم اكنون در گوشه و كناره‌هاي مختلف اين شهر و حتي ديگر شهرها به چشم مي‌خورد. اين موزه نيز محل نگهداري آثار ارزشمند متعلق به آن دوره نظير سكه، سفال، شيشه، فلز، كتاب و كاشي مي‌شود. همچنين مقبره شيخ ركن الدين توحدي مراغه‌اي در جوار اين موزه معروف مراغه قرار دارد.

ملزومات ضروري سفر به خانه پروين اعتصامي


صندلي تاشو كوچك همان صندلي‌هاي سفري با تمامي مزايا و مشخصات مختص به اين محصول هستند. اين صندلي‌ها نيز از همان جنس‌هاي چوبي، فلزي پلاستيكي و حتي در تركيب دو يا چندين متريال مختلف با امكانات و قابليت‌هاي يك صندلي سفري مي‌باشند. معمولا ابعاد يك صندلي سفري براي راحتي حين نشستن و جلوگيري از آسيب به ستون فقرات با ابعاد استانداردي طراحي مي‌شوند. همچنين اين صندلي‌ها در قسمت‌هايي چون تكيه‌گاه و نشيمنگا با پارچه‌هاي نرم‌تري براي احساس راحتي هنگام نشستن پوشش داده شده‌اند. بسياري از صندلي‌هاي سفري نيز داراي سايبان هستند و در هر مكاني كه سايبان وجود ندارد و نور تيز آفتاب زننده است مي‌توانيد از سايبان صندلي‌ها نيز استفاده كنيد. صندلي‌هاي سفري حتي به صورت دسته‌دار به منظور جلوگيري از آويزان دست‌ها و همچنين قرار دادن برخي از وسايل نظير بطري آب طراحي مي‌شوند.
دقت كنيد كه تمامي صندلي‌هاي سفري از اين مزايا و قابليت‌هاي مهم برخوردار نيستند بلكه شما انتخاب مي‌كنيد كه چه مدل صندلي را با چه امكانات و قابليت‌ها و سطح كيفيتي تهيه نماييد.

زيرانداز حصيري يك پوشش محافظتي است كه شما در برابر نفوذ رطوبت، سرما و گرما از آن استفاده مي‌كنيد.‌ اين زيراندازها در مقايسه با فرش داراي وزن كمتري هستند و بدين منظور مي‌توان براي سفر و تفريح به راحتي آنها را به همراه خود حمل و نقل كرد. البته زيراندازها نيز با وزن سبك‌تر در جنس‌هاي متنوعي هستند كه معمولاً زيراندازهاي حصيري بيشترين رضايت را از طرف مشتريان داشته‌اند. پس از اينكه زيراندازها كثيف شدند به راحتي تكان داده شده و حتي شستشوي راحتي نيز دارند. در واقع با تكان دادن باعث زدودن گرد و خاك از روي آنها مي‌شويد. حتي در مناطق خيس و باراني نيز مي‌توانيد از اين زيراندازهاي مقاوم در برابر رطوبت استفاده كنيد كه هرگز آب را به خود جذب نكرده و سريعاً نيز در صورت خيس شدن خشك خواهند شد.
ميز تاشو و محبوبيت اين محصولات سفري
از لوازم مهم سفر شامل همين ميزهايي هستند كه در مدل‌هاي مختلف قابليت تا شدن دارند. وقتي صحبت از تا شدن ميزهاي سفري مي‌شود بايد گفت در مدل‌هايي مي‌باشد كه بعضي از آنها تنها پايه‌ها و اما برخي مدل‌ها نيز حتي امكان تا كردن سطح رويه ميز نيز وجود خواهد داشت. با اكتفا به راهنماي خريد مي‌توانيد بهترين ميزهاي تاشو سفري را براي كمپينگ خود انتخاب كنيد. قطعاً مي‌دانيد كه متريال به كار رفته اهميت دارد اما سطح كيفيت اين متريال بيشتر از جنس مورد توجه قرار مي‌گيرد. به كارگيري مواد درجه يك باعث استقامت بيشتر اين ميزها مي‌شود. از طرفي ميزهايي را انتخاب كنيد كه طراحي پيچيده‌تري ندارند و مي‌توانيد به راحتي آنها را باز و بسته و از آنها استفاده نماييد. ابعاد ميز از نظر ارتفاع پايه‌ها و همچنين ابعاد سطح رويه ميز كه در ظرفيت‌هاي مختلف است نيز بايد مورد توجه باشد.

 

به طور كلي ميزهايي بايد انتخاب شوند كه به راحتي بتوان آنها را جابجا كرد و حتي از نظر قيمت نيز مقرون به صرفه هستند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۹ آبان ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۲۱:۰۱ توسط:هنگامه كريميان موضوع: نظرات (0)